Derfor skal du vælge shipping af varer

Nogle gange er du nødt til at benytte dig af et rederi, når du ønsker at fragte produkter til udlandet. Fx finder du nok ikke et fly, der kan fragte personbiler fra Danmark til Canada. Og andre gange giver det bare god mening at vælge at sende dine produkter med skib, også selv når dine produkter ikke lægger beslag på plads af betydning. Her kan du læse om fordele ved at vælge shipping af dine varer.

Shipping betyder høj fragtkapacitet

Lad os være ærlige: Det går hurtigere med et fly. Dette er den store fordel ved at fragte varer fra en lufthavn. Men shipping har suverænt en fordel ved at kunne byde på større fragtkapacitet. Faktisk en meget større fragtkapacitet. Hvor fly er begrænsede ved, deres fragtkapacitet aldrig bliver større end deres rumfang (du kan jo ikke stable containere på et fly), er virkeligheden en anden ved skibe.

Kerer du dig om klimaaftrykket?

Hvad så, når du faktisk har mulighed for at sende dine produkter med lastbil? Fragt med lastbil fra lager til modtager kan sagtens vise sig at være den økonomisk og tidsmæssigt rette løsning, men du kan overveje at vælge søtransport i stedet, hvis du kerer dig bare lidt om virksomhedens klimaaftryk.

For når du fragter et stort antal varer på én gang, bruges der færre fossile brændsler end på at have en masse lastbiler til at køre ned gennem Europa. Ønsker du at vise lidt CSR, er fragten en god måde.

Lad andre stå for hele logistikken

Men skibe kan selvfølgelig ikke sejle på land, så du skal stadigvæk have en løsning, hvad gælder fragt til og fra havne. Rækker du ud efter et firma inden for shipping, kan de som regel hjælpe med også at stå for logistikken ved de dele af transporten, der sker på land. Så det behøver du ikke tænke på.