Brugt Audi TT med nye smarte gadgets og funktioner

Sportsvognen Audi TT har efterhånden været på markedet i mange år, og der er virkelig tale om en prisbillig men kraftig sportsvogn, der ligger godt på vejene. Bilen er gennemtestet og accepteret hos mange bilister med benzin i blodet. En ny eller en brugt Audi TT kan realisere mange drømmerier fra barndommen, når man tænkte på hurtige biler. Bilen koster fra ny tæt på en million kr., men når man benytter sig af Audis AAP garanti (Audi Approved Plus), så kan en lettere brugt Audi TT findes på Audi.dk og købes til lidt over en halv million kr. men med fuld garanti alligevel. Der er nemlig ofte tale om biler, der kun er højst 2 år gamle og kun har kørt få tusinde km, så disse biler er reelt gode som en helt ny bil og i samme stand, således der er mulighed for at lave en god handel, hvis man kan acceptere en lettere brugt Audi TT til en nedsat pris.

Dette omfatter AAP garantien

Når man køber en brugt Audi med AAP garanti, så får man hele 2 års fuld garanti på bilen, og man får endda efterfølgende en udvidet serviceaftale, der løber i 2 år mere, eller til bilen har kørt i alt 40.000 km. I hele denne lange garantiperiode er man derved sikret mod skjulte fejl og mangler, der jo er den store risiko ved køb af brugte biler, men her behøves man ikke at frygte uventede udgifter, da Audi betaler alt service og reparationer på bilen, og man har endda mulighed for fri autohjælp i hele Europa i garantiperioden. Imidlertid behøves denne omfattende garanti fra Audis side ikke koste Audi dyrt, da de nemlig i forvejen har nøje gennemgået bilen fra inderst til yderst, således alle beskadigede eller slidte dele nu bliver udskiftet med helt nye dele, således bilen reelt kan sammenlignes på lige fod med en helt ny bil, der bør kunne køre i årevis uden nogen form for problemer.

Funktioner på Audi TT

Audi TT er en sjov og velkørende sportsvogn i et stilrent og sportsligt design, der kan fås i både coupé-udgave med fire sæder samt i en roadster-udgave med canvas-kaleche og to sæder. Bilen har en kraftig motor med en potent motorlyd, en høj acceleration, et godt vejgreb, 4 hjulstræk, stilrent design og en meget høj kørekomfort, og tilsammen giver dette en køreoplevelse i særklasse. I de nye Audi modeller kommer den med Audi virtual cockpit, der erstatter de analoge instrumenter med digital information, der nemt og hurtigt kan hentes frem. Man kan købe en TT model med hele 400 hk med model TT RS, og motorens drejnings momentet er oppe på 480 Nm ved blot 1.700 omdrejninger pr. minut, hvilket giver en voldsom fremdrift. De nyere modeller leveres desuden med de nye OLED lygter, der kan skabe en mere udpræget 3D-effekt, hvor det lange lys justeres præcist efter forholdene og blænder ned lokalt for andre trafikanter.