Nu kan man købe brugt Audi Q5 med fuld garanti

Andre bilforhandlere burde kopiere Audis geniale koncept Audi Approved Plus (AAP), der er en utrolig omfattende garantiordning, der får folk til være på jagt efter lettere brugte biler, da disse nu kan købes med stor rabat men stadig med fuld garanti. AAP konceptet gælder endda på samtlige bilmodeller i Audis program, og man kan eksempelvist finde en brugt Audi Q5 på Audis hjemmeside med fuld garanti. Ved indførelsen af dette unikke slagskoncept kan man få ryddet op i lageret af demonstrationsbiler og korttidsleasing modeller, da der generelt er tale om biler på omkring 1-2 år, der kun har hørt ganske få tusinde km i alt.

Audis AAP koncept

Man kan som førnævnt opnå en stor rabat i forhold til nyprisen på Audis biler, hvis man ser på AAP modeller, der alligevel leveres med fuld garanti. Man får nemlig til at starte med 2 års fuld garanti på bilen, men derefter får man en udvidet serviceaftale, der løber i 2 år yderligere, således man har 4 år, hvor man trygt kan køre uden at få nogen uventede udgifter til reparationer på sin bil, da Audi dækker alle omkostninger i garantiperioden på både reservedele, montering og endda på autohjælp.

Serviceaftalen udløber dog, når bilen har kørt i alt 40.000 km, men i den lange periode er man altså helt sikret mod uventede problemer på bilen, og derfor skulle man være godt garderet mod eventuelle skjulte fejl og mangler på en lettere brugt bil. Audi har forinden gennemgået bilen meget nøje, således alle slidte og beskadigede dele er udskiftet til nye dele, så man får reelt en bil i helt ny stand men til nedsat pris.

Audi Q5 kommer snart i ny udgave

Her i løbet af 2017 kan købere i øvrigt forvente at se den helt nye revidere udgave af Audi Q5, hvilket måske gør det muligt, at man kan finde en lettere brugt Audi Q5 på bilmarkedet. Ændringerne betyder blandt andet en mere svungen motorhjelm samt en markant fornyelse af grill og lygter på bilen. Der bliver tale om en tydelig designmæssig nyskabelse er de skarptskårne skærmkanter rundt om hjulene, der visuelt skal understrege det permanente firehjulstræk.

Faktisk får den nye model en ny Quattro-drivlinje med ”ultra-teknologi”, der altid frakobler trækket på bagakslen, når der ikke er brug for det, men baghjulene tilsluttes proaktivt, hvis der er behov for det. Generelt leveres en Audi Q5 med en ydelse på op til 340 hk og en tophastighed på op til 250 km/t, så man må sige, at en Audi Q5 et hidsigt køretøj, men samtidigt er det en luksuriøs SUV med sportslige, men alligevel komfortable køreegenskaber, der på alle typer underlag leverer effektiv og forsvarlig kørsel.