Fordele med erhvervsleasing

Næste gang du skal handle bil, som skal anvendes i firmaet, så bør man måske overveje en Hyundai, selvom dette bilmærke tidligere mest bejlede til privatbilisterne. Hyundai biler produceres i Sydkorea, og koncernen er allerede én af verdens største producenter, og denne popularitet og udbredelse skyldes nok deres smarte design og sikkerhedsstandarder kombineret med meget attraktive priser, som er konkurrencedygtige med de fleste kendte bilmærker. I Danmark kan man købe billige minibiler såsom modellen Hyundai i10 til 79.995 kr., som er en billig pris for en økonomisk bil i energiklasse A+ med et gennemsnit på mere end 23 km/liter. I den dyre ende finder man den absolutte topmodel Genesis til mere end 1 mio. kr, men den har også en 3,8 liter V6 motor, så den er i energiklasse G, idet den kun kan køre 8 km/liter. Genesis skal konkurrere med de kraftigste biler fra de konkurrerende mærker, og Genesis har både 4 hjuls træk og hele 315 hestekræfter under motorhjelmen, så den er absolut konkurrencedygtig, men til de fleste formål vil mange firmaer nok vælge en bil i midterområdet, som kan tilfredsstille behovet for en økonomisk men sikker bil, som har en god økonomi samt gode specifikationer. Et firma bør se på modellerne Hyundai Santa Fe samt Veloster, som begge kan købes til erhvervsleasing på fordelagtige vilkår.

Leasing af firmabil

Firma leasing er attraktivt for de fleste firmaer, som har behov for en firmabil til en overkommelig pris, idet man nu i mange år har succes med leasing erhvervsbiler, og nu melder Hyundai sig på markedet med modellerne Veloster samt Santa Fe. Veloster er en god personbil, som kører på benzin med en god økonomi påomkring17 km/liter, så den er absolut konkurrencedygtig til en gadepris på kun 340.000 kr. incl. moms og afgifter. En Hyundai Veloster har alle de mest moderne bekvemmeligheder, som man har behov for til både erhvervsmæssig samt privat bilkørsel. Bilen er yderst rummelig og har 6 gear og 201 hestekræfter, og den fås både med 2 eller med 4 døre, så den anvendes til langt de fleste krævende opgaver i firmaet. Santa Fe modellen er lidt større, men den koster også omkring 700.000 kr., hvilket stadigt er rimeligt for en kraftig dieselbil med 4-hjulstræk samt 197 hestekræfter. Den kører ca. 16 km/liter, og den kan endda medbringe op til 7 passagerer, så den er ideel til de mest krævende opgaver i firmaet.

Hvordan håndteres firmabil leasing?

Et firma skal naturligvis være konkurrencedygtig og have likvid kapital til at kunne indkøbe varer, som så skal forarbejdes eller videresælges til kunderne, så derfor vælger de fleste firmaer at have så få penge som muligt bundet i firmabiler, hvilket er årsagen til, at firmaer fordelagtigt kan indhente gode erhvervsleasing tilbud på firmabiler, og det kunne måske være smart at gå ind på Hyundais hjemmeside, hvor man kan danne sig et overblik over deres forskellige biler til erhvervsleasing. Fordelen ved erhvervsleasing er netop, at man ikke har bundet store beløb ved at købe bilen kontant, idet man kun betaler et mindre og fast månedligt beløb, som i øvrigt er direkte fradragsberettiget. Dette beløb ligger typisk i området 3.000-10.000 kr. om måneden afhængigt af den valgte bil. Såfremt man køber en firmabil kontant, så skal den jo afskrives over en årrække, hvilket er knapt så attraktivt som at foretage den smartere erhvervsleasing.

 

Billede: free pictures of money