Hyundai lancerer billige fleksible billån

Uanset om man skal investere i ny bil til firmadriften, til privatkørslen eller begge dele, så kommer Hyundai nu med en meget favorabel finansieringsordning på både nye og brugte biler, således man selv kan bestemme sin løbetid for lånet. Når Hyundai kan lave billån med en årlig rente på omkring 2,5 %, så kan man faktisk på deres hjemmeside beregne, at man med en løbetid på 8 år kommer ned på en månedlig ydelse på omkring 2.500 kr., hvis man vælger en bil til 250.000 kr. med 50.000 kr. i udbetaling. Man kan vælge en fast eller variabel rente, hvilket ikke giver større udsving i den månedlige ydelse, men hvis man kan lægge en større udbetaling, så kan afdragene falde yderligere. Til gengæld vil afdragene stige hver måned, hvis man ændrer løbetiden på dette billån til eksempelvis 4 eller 5 år.

Hvem kan få glæde af denne type lån?

Både private og firmaer kan få glæde af denne lave rente, idet man stadig i mange banker kan have svært ved at låne penge, også vil det næppe blive en rente på under 3 % for de personer, som kan låne penge til en bil gennem deres bank. Men hvorfor laver Hyundai denne kampagne? Der findes flere årsager til dette, men det er klart, Hyundai alligevel tjener penge på modellen, men samtidigt kommer det bilkøberne til gode med så lave renter, så der er altså tale om et konkurrencedygtigt billån til en meget lav rente. Hyundai vil trods alt stadigt opnå en rimelig rente af deres kapital, da de næppe opnår mere end 1-2 % i banken af deres kapital, så når de samtidigt kantrække kunder ind til forhandlerne, så ender det nok som en god forretning for Hyundai i den sidste ende. Men det skal tilføjes, at disse billån er meget fleksible, så de kan skræddersys til den enkelte kunde, således man eksempelvis kan købe en bil helt uden udbetaling, da man enten bruger sin gamle bil som udbetaling, eller man accepterer en lidt højere månedlig ydelse. Det er derfor både små og større firmaer samt private, der kan få glæde af disse billige billån.

Hvilken bil er bedst at købe?

Det er svært at komme med et entydigt svar på spørgsmålet, da mennesker har forskellige opfattelser og krav til biler. Det vigtigste er, man føler, man har gjort en god handel og fået en bil, som passer til sit behov. Hyundai er glimrende biler i høj kvalitet til meget rimelige priser, og undertiden kan forhandleren endda have brugte modeller i god stand, så man bør jævnligt tjekke bilerne og priserne på hjemmesiden eller hos forhandleren, for måske kan du der finde en bil, som lige passer til dit behov. Hyundai bilerne er især karakteriseret ved lave priser samt økonomiske motorer, og de har jo alt fra små personbiler til store luksus limousiner, og deres udvalg omfatter også stationcars, MPV, vans, varevogne samt firehjulstrækkere.