Lån penge og realiser dine bildrømme

Selvom biler er meget dyre i Danmark på grund af de høje afgifter, kan det alligevel ofte være en god idé at anskaffe sig en bil til at klare sit transportbehov med. Med en bil bliver du uafhængig af offentlige transportmidler som bus og tog, og du kan nyde den luksus at køre hvorhen du vil til enhver tid. De færreste bilister har dog råd til at købe en bil kontant, så derfor har du umiddelbart disse muligheder:

  • Lease en ny bil.
  • Lease en brugt bil.
  • Købe en ny bil.
  • Købe en brugt bil.

Hvis du kun har tænkt dig at beholde bilen i 1-3 år, så er det billigst at lease en bil, hvorimod det efter 3 år bliver en fordel at eje bilen. Du får dermed mest for pengene, hvis du beholder bilen i en lang årrække, og da lånerenten er lav på billån, kan det sagtens hænge sammen økonomisk med en bil, selvom du måske skal låne et beløb til bilkøbet.

Hvor kan man låne penge billigt til køb af bil?

Der findes mange steder, hvor du kan låne penge til køb af en bil, hvis den er op mod 3 år gammel, mens det straks er sværere at få finansieret ældre biler. De fleste bilforhandlere kan ofte formidle et billån til gunstige lånebetingelser, men hvis du skal købe en brugt bil af en privatperson, så må du som regel selv finde et billån.

Hvis bilen er relativ ny og i god stand, så kan du ofte finde en brugt bil til en attraktiv pris, og så skal du blot have styr på finansieringen. Det er meget tidskrævende at ansøge om lån hos de mange lånefirmaer på nettet, men nu er der heldigvis kommet en løsning på dette problem: Du behøver nu kun at oprette én låneansøgning og indsende den til Lendme.dk, da de netop er det naturlige mellemled mellem dig og bankerne.

Lån penge hos Lendme.dk er en hurtig, nem og effektiv måde at finde et billigt billån på. Du lader nemlig udlånsfirmaerne komme til dig, da du får svar fra dem alle, og du kan udvælge det lån, der passer bedst til dig.

På den måde kan du vælge det lånefirma, der tilbyder den billigste rente. Husk dog altid at sammenligne ÅOP for lånene. ÅOP er de samlede låneomkostninger i procent, så dermed kan lånene umiddelbart sammenlignes med hinanden.

Indfri dyre lån ved samme lejlighed

Lånebetingelserne er normalt individuelle og vil afhænge af dine økonomiske forhold herunder dine indtægter, udgifter og gældsposter. Det er som regel muligt at søge om lån på op mod 300.000 kroner med en løbetid på op mod 10 år, og den samlede rente ligger ofte nede omkring 8-12 % om året.

Hvis du derfor i forvejen betaler af på nogle dyrere forbrugslån, så bør du indfri disse lån ved hjælp af et nyt og billigere lån i forbindelse med dit bilkøb. På den måde får du et bedre økonomisk overblik samt mere plads i budgettet, hvis du kun har et lån og til den billigst mulige rente.