Spar mange penge ved køb af brugt Audi A8

Vil du være interesseret i at få 100-200.000 kr. for at udleje din nye bil til 2-3.000 km kørsel, for det vil de fleste bilejere nok gerne, og især når der reelt ingen risiko eller tab af garanti forekommer ved denne handel. I praksis fungerer det ved, at man får et kontantnedslag på prisen på sin valgte Audi, der er kategoriseret som Audi Approved Plus (AAP), og der er flest penge at hente i besparelse på de helt store modeller som en A8.

Man kan se det samlede udvalg på Audis hjemmeside med brugt Audi A8 med AAP, og bilernes nypris ligger ofte omkring 1,5 million kr. afhængig af motor og ekstraudstyr monteret. Men hvis man nu køber en brugt Audi A8, følger der så meget garanti med i handlen på denne brugte bil? Svaret er ja, da Audis enestående garantikoncept AAP er meget omfattende.

AAP garantikonceptet

Normalt bør man være yderst varsom med at købe brugte biler, selvom de måske er nye og kun har kørt få tusinde km, men de kan jo stadig indeholde skjulte fejl og mangler, og den slags kan endda fremkomme efter flere ugers forløb, så på den måde kan der opstå store uventede omkostninger for købere af nyere brugte biler.

Det er imidlertid meget sikkert og betryggende at købe en lettere brugt Audi A8 eller andre AAP modeller hos Audi, da man modtager hele 2 års fuld garanti på bilen samt en efterfølgende udvidet serviceaftale, der ligeledes løber i 2 år, eller til bilen har rundet 40.000 kørte km. I hele denne lange periode vil Audi dække alle udgifter til service og reparationer, så på den måde er man sikret i lang tid og kan trygt nyde en komfortabel bil i luksusklassen.

Man får endda fri autohjælp gældende i hele Europa med i købet, så man kommer altså aldrig ud for udgifter på grund af en havareret bil. Audi behøves ikke regne med udgifter på denne konto, da bilen forinden salget er nøje gået efter og nu i tiptop stand ligesom nye biler, da alle slidte og defekte dele er udskiftet med nyt.

Topmodellen Audi A8

Det vækker altid opsigt, når man ser en ny eller en lettere brugt Audi A8 i bybilledet, da denne er den ultimative bil på vejene. Det er ikke uden grund, at lægeambulancerne anvender en Audi A8, da bilen har alle de ønskede egenskaber, som man har brug for herunder:

  • Stor og tung bil der ligger sikkert på vejen.

  • Høj acceleration og tophastighed.
  • Stor komfortabel og lyddæmpet kabine samt adaptiv luftaffjedring.
  • En elegant og karakterfuld bil med høj driftsikkerhed.
  • Bilen er både gedigen, har et godt vejgreb samt en høj stabilitet.
  • Masser af udstyr som støjreducering, dæktrykkontrol, fartpilot mm.
  • Ekstraudstyr som natsynsassistent og parkeringsassistent.