Glem ikke bilforsikringen til kør selv skiferien

Det er ikke alle, der tænker over at medbring pas og bilforsikring, når de skal køre over grænsen på skiferie. Men det er faktisk vigtigt at huske at have med, for når først uheldet er ude, er det for sent. Nogle er slet ikke klar over det eller har ikke sat sig godt nok ind i det, og andre tænker måske, at der ikke sker noget. Ikke desto mindre, kan det redde dig fra nogle komplicerede situationer, hvis først uheldet er ude.

Du kan spare penge når du medbringer bilforsikringen

Det er som nævnt ovenfor en rigtig god idé at medbringe sin bilforsikring, når man skal på kør selv skiferie. Alternativet er nemlig, at det kan ende med at blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke har styr på sine forsikringer og papirer hjemmefra. Er du for eksempel så uheldig, at din bil går i stå midt på en vej i Europa, så kan du altså spare mange penge og en god portion besvær, hvis du har dit røde kort med. Det er hensigtsmæssigt, hvis du har en kaskoforsikring på din bil, der gør det muligt at bruge SOS International vejhjælp.

Har du ikke den type forsikring på din bil, vil den blive transporteret til det nærmeste værksted i tilfælde af et uheld eller lignende, og det kan godt ende med at blive rigtig dyrt. Det er derfor vigtigt både at have en bilforsikring samt de rette forsikringer, når man skal på kør selv skiferie, men det er også vigtigt at medbringe dem fysisk. Hvis du ikke har nogen forsikring kan det også blive rigtig dyrt at få transporteret din bil hjem igen, hvilket igen taler for, at det altid kan betale sig at have en forsikring.

Nogle synes det er spild af penge, men når først uheldet er ude, vil du takke dig selv, for at have fået styr på det. Derudover giver det også en mere rolig stemning, da man ikke skal være panisk bekymret for, at der skal ske noget – det lægger ligesom en dæmper på hele kør selv skiferie konceptet og hyggen forbundet med netop at kombinere bilferie og skiferie.

Booke skiferie gennem DFDS Seaways

DFDS Seaways kan transportere dig noget af vejen, når du skal på kør selv skiferie. De har flere forskellige ruter, man kan tage, hvis man skal på skiferie. Så det kunne være en rigtig god mulighed at kigge nærmere på og måske komme lidt mere udhvilet frem til skiferiedestinationen.