Audi Approved :Plus giver bilisten få opgaver

Der findes enkelte personer, der hygger sig med at rode med biler, da de ofte skiller bilens dele ad, renser dem og samler dem igen, og det er jo deres hobby, som de skal have lov til at hygge sig med.

Imidlertid ønsker flertallet ikke at rode med biler og motorer mere end højest nødvendigt, da det både kan være uoverskueligt, meget tidskrævende og også et snavset arbejde, da man nemt får olie og snavs på sig. Ved at købe en bil Audi Approved :Plus får man endda garanti fra bilforhandleren på, at bilen er i topklasse som en helt ny bil, således det faktisk er yderst begrænset, hvilke opgaver man selv kan foretage på bilen efter købet.

 

Fordele med Audi Approved :Plus

Konceptet er faktisk internationalt, og det hedder helt præcist Audi Approved :Plus, som ofte forkortes AAP, og det er et blåt garantistempel til bilkøbere, som Audi overalt i verden giver deres brugte biler, når bilerne er eftersete og 100 % i orden.

En bil med betegnelsen Audi Approved :Plus er måske nogle tusinde kr. dyrere end tilsvarende biler uden samme betegnelse, men man får rigtig meget for pengene, da man dels får 2 års garanti på bilen ligesom på en ny bil, og derefter får man en serviceaftale på bilen gældende i to år yderligere, så man kan altså roligt læne sig tilbage i bilen uden at forvente ekstraudgifter på reparationer i de kommende år, da bilen er fuldstændig gennemtjekket og i orden og udelukkende anvender originale dele.

Skulle der alligevel opstå en skade på bilen på grund af slitage, så kan man uden udgifter få udbedret problemet, da bilen jo er Audi Approved :Plus med garanti fra autoforhandleren. En sådan bil er blot lidt tilkørt men generelt i topklasse som en helt ny bil, og serviceaftalen løber, indtil bilen har kørt maksimalt 40.000 km. I mange tilfælde vil man ikke opleve nogen skader på bilen, men uden denne forsikring ville man selv skulle betale i dyre domme for en udskiftning af defekte dele på bilen inkl. de store dyre dele som motor, styretøj, gearkasse, kobling, elektrisk system, forhjulslejer og ophæng.

Med Audi Approved :Plus kan man altså se frem til en længere periode bekymrings fri kørsel uden nogen uforudsete udgifter, og man får endda stillet en erstatningsbil til rådighed, såfremt din bil skal være flere dage på værkstedet, og man får oven i købet fuld vejhjælp overalt i Europa med i pakken.

 

Hvad kan man selv klare på bilen?

En nyere Audi er så avanceret opbygget, at de færreste personer har viden og værktøj til at foretage mange servicetjeks og udskiftninger af dele på bilen, så man bør derfor kun klare de små opgaver med almindelig rengøring og vask af bilen, men derudover bør man selv kontrollere væskestandene på motorolien, kølervæsken og bremsevæsken, og man bør også holde øje med slitage på dæk og bremseskiver.

Hvis noget trænger til udskiftning, så er det ofte inkluderet i AAP aftalen, men man står selv for at få bilen til undervognsbehandling, så den regelmæssigt får en grundig omgang rustbeskyttelse, og bilen bør også poleres på overfladen samt få en voksbehandling, så bilen dermed er bedre beskyttet mod rustangreb.

Derudover bør man blot kontrollere bilbogen, så bilen kommer til de regelmæssige eftersyn, så man altid har en bil, der er 100 % funktionsdygtig og velkørende, så man kan have glæde af bilen i mange år fremover.

Billede: above_usual

Billede: above_usual