Biler fra Italien

Biler fra Italien og andre steder i verdenen

Ind imellem kan man læse om de kendte, de royale, musikere eller skuepillernes biler. Bilerne er fra Italien, Frankrig, USA, Japan, Holland eller andre steder i verdenen, det er egentlig ikke af den store betydning. Det kommer nok ikke som en overraskelse for nogen, at de har råd til det. De har råd til en stor fed bil. Det er underordnet hvor bilen kommer fra i verdenen, så længe den har de rette kvaliteter. Selvfølgelig er der nogle, der har favoritter.

Italien kan noget med biler

Grunden til jeg har valgt at skrive om Italien, er fordi de har så mange kvaliteter. De er kendt for mode, design, deres skønne kvinder og selvfølgelig bilerne!

Ferrari

Ferrari er en god bil, at tage fat i. Jeg synes personligt, at Fiat også er en god bil, men der er bare så mange rygter om den, dets kvalitet og dets særegenhed, at det ville være for omfattende, at skrive om her. Men Ferrari er vel bare en bil man ønsker at eje.

Den er smuk, den er elegant, den oser af kvalitet og charme. Den er som jeg ser det indbegreb af Italien, Italiensk design og Italiensk kvalitet. Tal fra oktober 2006 viste at Ferrari fremstiller Ferrari modellerne: F430, 599 GTB Fiorano, 612 Scaglietti og supermodellen “Enzo” – Dog produceres sidstnævnte ikke mere, da der kun er lavet 400 eksemplarer.

I Danmark sælges billigste model (F430) for DKK 3.286.000 og dyreste (599 GTB Fiorano F1 (F1=manuel gearkasse med automatisk kobling betjent v.hj.a. vippetaster/skiftepaler bag rattet “som i Formel 1”)) for DKK 4.819.000. Enzo modellen lagerføres ikke men vil på danske plader koste i omegenen af 15-20 millioner kroner. Tallene var fra Wikipedia.