En brugt Audi A1 giver meget bil for pengene

Her kommer der en anmeldelse og beskrivelse af Audis mindste personbil model A1, som også er den billigste i serien af luksusbiler. Til mange formål er bilen imidlertid udmærket, og da den er konstrueret sikkert og af solide materialer, så kan man med den rette vedligeholdelse have gavn af bilen i mange år fremover. Man får allermest for pengene, såfremt man kan finde en lettere brugt Audi A1 til reduceret pris, og Audi har faktisk en hjemmeside til interesserede bilkøbere, hvor man kan finde en brugt Audi A1 med AAP til nedsat pris.

Konceptet AAP

Audi har indført konceptet AAP (Audi Approved Plus), der betegner de biler, som Audi har tjekket og godkendt. Bilerne er på Audis eget værksted nøje gået efter fra A-Z, således at alt er nyt og velfungerende på bilen, der derfor er i tiptop stand. Eventuelle defekte eller slidte dele udskiftes, og uoriginale bildele bliver erstattet af originale Audi dele. Derved bør bilen ikke få større problemer i mange år fremover, så derfor garanterer Audi for bilens kvalitet ved, at de dækker udgifter til både reservedele samt arbejdstimer, såfremt der alligevel skulle ske noget med bilen i garantiperioden. Man får 2 års fuld garanti på en bil med AAP, og derudover får man en udvidet serviceaftale på bilen, der løber i 2 år, eller til bilen kommer op på 40.000 km. Man får desuden fri autohjælp med i købet, så man er på alle områder garderet mod uventede reparationer og service på bilen, således man trygt kan købe en brugt Audi A1 med AAP.

Fakta om Audi A1

En A1 er en kompakt hverdagsbil, der forener sportslige køreegenskaber med et elegant og stilrent design. Bilen er derfor praktisk til bykørsel og til mindre familier, og den er derfor også ideel som bil nummer to. Bilens motor er både kvik og brændstofsøkonomisk, så man kommer hurtigt rundt i trafikken i denne bil, og den er meget billig i afgifter af samme årsag. Man har høj kørekomfort i bilen, da den har en fast undervogn samt et stabilt vejgreb. Da bagsæderne kan lægges ned, så er der alligevel god plads til bagage i bilen, da man udvider pladsen fra 270 liter til hele 920 liter. Audi A1 har alt det en lille kvik personbil bør have, og derudover har bilen nogle interessante egenskaber som et godt styretøj med masser af feedback. En ny Audi A1 koster 298.000 kr. og opefter, idet man kan få alverdens ekstraudstyr til bilen. Man kan på Audis hjemmeside finde en brugt Audi A1 til knap 200.000 kr., og der er tale om biler fra 2016, der kun har kørt 6 eller 7.000 km., hvilket er meget lidt for en bil.