Køb en brugt Audi A4 med fuld garanti

Her kommer der en vejledning om, hvordan man kan købe brugte biler i ny stand men til en noget lavere brugtpris. Der er tale om udvalgte biler af mærket Audi, der jo er et af verdens mest anerkendte bilmærker, der kendetegnes ved høj komfort og køreglæde, anvendelsen af kvalitetsmaterialer men også høje priser. Imidlertid kan man nu uden risiko købe en nyere Audi til en reduceret pris, idet Audi har indført det internationale koncept AAP (Audi Approved Plus). Brugte biler sælges sjældent med en længerevarende og omfattende garanti, da brugte biler nemt kan indeholde skjulte fejl og mangler, som sælgeren normalt ikke ønsker at hæfte for. Især modellen Audi A4 har gennem årene været den bedst sælgende Audi, da bilen har en tilpas størrelse for både firmabil samt som privat bil. På Audis hjemmeside finder man et stort udvalg af biler, og her kan man nemt finde en brugt Audi A4 med fuld garanti til en nedsat pris i forhold til bilens nypris.

AAP konceptet

Overalt i Europa har Audi lanceret konceptet AAP, således bilkøbere opnår mere sikkerhed og tryghed, når de køber en nyere bil. Audi giver udvalgte biler kvalitetsstemplet AAP, således disse biler leveres med 2 års fuld garanti samt en efterfølgende 2-årig serviceaftale. Alle udgifter til reparationer på bilen i denne garantiperiode dækkes af Audi, så derfor har Audi naturligvis forinden sørget for, at bilerne leveres i perfekt stand, således reparationer vil forekomme yderst sjældent. Audis teknikere gennemgår hver enkelt bil meget nøje, således alle slidte og defekte dele udskiftes med nye samt originale bildele, således hver enkelt bil nu fremstår i topklasse. Alligevel medfølger der fri autohjælp i hele Europa, således man i hele perioden aldrig vil stå med en sammenbrudt bil, hvor man ikke kan komme videre på turen i en fart. Det er yderst betryggende, at man ligesom ved køb af nye biler helt kan ignorere udgifter til reparationer på bilen, som faktisk kan løbe op i større beløb, såfremt uheldet er ude.

Modellen Audi A4

Biler med AAP kvalitetsstemplet er derfor typisk kun 1-2 år gamle, og de har typisk kørt ganske få tusinde km, og da de er i 100 % god stand, så er der reelt tale om en ny men tilkørt bil. Derved er en brugt Audi A4 et af de bedste køb på bilmarkedet, idet man derved får en næsten ny kvalitetsbil men med fuld garanti og til nedsat pris. Audi A4 kan anvendes som en præsentabel firmabil eller som en praktisk og luksuriøs familiebil. Bilen er en yderst stabil og pålidelig bil, der desuden kan fås med firehjulstræk, såfremt man har brug for dette. Modellen A4 har efterhånden været på markedet i mere end 20 år, og model A4 er meget anerkendt på grund af bilens luksuriøse komfort, der giver en helt sublim køreoplevelse. Bilens design er strømlinet og aerodynamisk, så dermed kan bilen med overlegen motorkraft skære sig lydløst og ubesværet gennem luften. Der er masser af plads til passagererne i bilen, og brændstoføkonomien er desuden god med op til 26 km/l ved blandet kørsel. Audi A4 har desuden markedets bedste sikkerhed med 5/5 NCAP stjerner).