Nu kan man købe brugt Audi A5 med fuld garanti

Audi har i mere end 100 år fremstillet kvalitetsbiler, så derfor har denne type biler et vist ry i bilbranchen som solide biler i luksus kvalitet, der med normal vedligeholdelse kan give bilisten rigtige mange års problemfri kørsel.

Imidlertid er Audi biler mere kostbare at fremstille sammenlignet med biler fra Østen, da man anvender kraftige materialer med præcisionstolerancer, der giver helt unikke egenskaber, så derfor ligger Audi biler i den høje ende af prisskalaen. Dette bør dog ikke forhindre private samt firmaer i at anskaffe sig en større personbil til repræsentation og familiebil, hvor man tidligere kun havde valget mellem Audi A4 standard personbil og den større limousine Audi A6.

Audi har lært af erfaringerne og kombineret de bedste egenskaber fra begge biler, således man i dag kan anskaffe sig en Audi A5, der er noget større end en standardpersonbil men til en begrænset merpris, da den ligger noget under A6. En ny Audi A5 ligger i området 600-700.000 kr., men i dag kan man købe en brugt Audi A5 med fuld garanti til under 500.000 kr. på hjemmesiden Audi.dk, hvor der findes en oversigt over de AAP godkendte biler.

Audi Approved Plus

På landsplan får Audi fat i en del lettere brugte biler, der ofte kun er under to år gamle og har kørt få tusinde km, så bilerne er lettere tilkørte men i rigtig god stand, men tidligere kunne det være svært at overtale interesserede bilkøbere til at købe en dyr brugt bil, når man for 100-200.000 kr. oveni kan købe samme bil som ny med 2 års fuld garanti.

Det er det kendte dilemma om brugte biler, der i værste fald kan koste den nye bilejer en formue at få bragt i orden, såfremt uheldet er uge på grund af skjulte fejl og mangler, der først opdages efterfølgende en bilhandel. Med AAP ordningen giver Audi imidlertid udvalgte biler denne betegnelse, fordi disse biler leveres med helt fantastiske garantier.

Dels får man to års fuld garanti på bilen som ved nye biler, men derudover får man også to års udvidet serviceaftale med i handlen samt fri autohjælp i Europa. Skulle man i garantiperioden komme ud for uventede problemer, så betaler Audi for skaden og dens reparation, således man ingen uventede udgifter vil få i en lang periode.

Dette giver køberne tryghed og sikkerhed, således man gerne vil spare lidt i forhold til en ny bil, da AAP bilerne er billigere men er at sammenligne med en helt ny bil. Alt er nøje gennemgået i detaljer på Audis værksted, således alle slidte og beskadigede dele er udskiftet med nye dele, der naturligvis alle er originale.

Audi A5

Til mange formål vil det derfor være ideelt at anskaffe sig en ny eller en brugt Audi A5 med fuld garanti, da man således for rådighed over en rummelig luksusbil, der både kan fås i en todørs Coupé/Cabriolet-udgave eller i en noget større femdørs Sportback-udgave.

Bilen kan som firmabil danner rammen om et komfortabelt og lydløst kontor, der er velegnet til mange timer på landevejen. Bilen er som de øvrige modeller i Audis program kendetegnet ved en uforlignelig styrke, elegance, komfort og luksuriøsitet, der giver en helt unik komfort og køreoplevelse ud over det sædvanlige.