Mest familiebil for pengene med en brugt Audi A4

Der vil som regel altid være tale om en kompromisløsning, når man skal anskaffe sig en bil, da man gerne vil have den størst mulige bil med den størst mulige motor og mange indbyggede faciliteter til lavest mulige pris. Denne type biler benævnes luksusbiler, og de koster ofte rigtig mange penge, uanset om man køber dem kontant, leaser dem eller køber dem på afbetaling. En af de mest populære familiebiler i Danmark er Audi A4, der har været på markedet i mange år, og den passer i størrelse, udformning, kvalitet og pris til rigtig mange familier. Faktisk har Audi en del brugte biler på lager, der kun er brugte i kort tid og har kørt få km, og det drejer som om demonstrations biler, korttids leasing eller fortrydelses køb, og nu kan man gøre et godt køb ved at kontakte Audi og se udvalget af disse biler, der nu kan købes til en nedsat pris men med samme garanti og stand som helt nye biler.

AAP konceptet

Audi har for kort tid siden indført det internationale koncept Audi Approved Plus (AAP), og der er tale om udvalgte brugte biler, der er noget billigere end nyprisen men samme pris eller en smule dyrere end brugte biler uden AAP. Man kan derfor gøre et godt køb, hvis man i forvejen tjekker, om der skulle findes en passende brugt Audi A4 på Audis hjemmeside, da man her finder det aktuelle udvalg. Som forbruger er det jo fint, hvis man kan spare 50, 100 eller 150. 000 kr. på en brugt bil, der blot er lettere tilkørt, da man ikke har samme risiko med AAP biler, som man normalt har med brugte biler. Audi giver nemlig en helt utrolig garanti, når man køber en brugt Audi A4 eller andre brugte Audier med AAP:

  • Bilen kører som en ny bil og er 100 % i orden, alt er gennemtestet og ok.
  • Alle dele på bilen er originale Audi dele.
  • Bilen har kun kørt få tusinde km.
  • Man få hele 2 års fuld garanti på bilen.
  • Derefter følger en serviceaftale, der løber i yderligere 2 år (max. 40.000 km).
  • Fri autohjælp overalt i Europa i hele garantiperioden.

Man kan derfor trygt anskaffe sig en bil med AAP, da man derved dels får en bil i ny stand men samtidigt får fuld og omfattende garanti, således man i en årrække ikke vil få nogen uventede omkostninger til service og reparation på bilen, da Audi dækker dette, såfremt uheldet alligevel skulle opstå. Ingen kan jo garantere for, om noget uventet ved en bil ville kunne opstå en gang i fremtiden, men under alle omstændigheder er Audi købere garanteret med denne AAP ordning, at man ikke selv vil kunne hæfte for store dyre udgifter i de kommende år.

Familiebilen Audi A4

Audi har jo fremstillet biler, der både er større eller mindre end A4, men netop denne bil har en tilpas størrelse, som de fleste værdsætter. Bilen er nemlig både praktisk men samtidig også en luksuriøs bil med mange faciliteter. Den kan fås i flere udgaver herunder den klassiske sedan-udgave men også som en rummelig stationcar-udgave.

Har man behov for en hurtig bil med masser af acceleration, så fås den i en sportslig udgave med permanent firehjulstræk (A4 allroad quattro). Under alle omstændigheder er det en yderst stabil og pålidelig bil med en sublim køreoplevelse. Man kan få brændstoføkonomien op på hele 26 km pr. liter ved valg af den mest økonomiske motor, og da bilen er bygget af udelukkende kvalitetsmaterialer, så vil man med den rette pleje og vedligeholdelse kunne have glæde af bilen i en længere årrække.